Afyon

06 ŞUBAT 2023 KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREM RAPORLARI

Kamu yararına kullanıma açılmış olan DR14138 ve DR14139 sayılı raporların tüm telif hakları Genel Müdürlüğümüze aittir. İlgili araştırmacılar sadece bilgi edinmek amacıyla kullanabilirler. Bu rapor ticari amaçla kullanılamaz ve üzerindeki verilerde herhangi bir değişiklik yapılamaz. Bu raporda yer alan harita, şekil, bilgi ve belgelerin her hakkı saklıdır. Her ne amaçla olursa olsun bu bilgi ve belgelerin aşağıda belirtilen kaynakça adresi belirtilmeden kullanılması ve yazılı izin alınmadan elektronik, optik, mekanik veya diğer yollarla çoğaltılması, dağıtılması, basılması, yayımlanması durumunda gerekli hukuki yollara başvurulacaktır.

All maps and the individual contributions including in the issue are under copyright by General Directorate of Mineral Research and Exploration (MTA) and should not be distributed, reproduced or printed electronically, mechanically or other means without permission by MTA, and should not be used without citing as given below.

  • DR14138 (06 ŞUBAT 2023 PAZARCIK (KAHRAMANMARAŞ) DEPREMİ (Mw 7,7) SAHA GÖZLEMLERİ VE DEĞERLENDİRMELER)
    Kaynakça Adresi / Bibliographic Reference : Kürçer, A., Elmacı, H., Özdemir, E., Güven, C., Güler, T., Avcu, İ., Olgun, Ş., Avcı, H. O., Aydoğan, H., Yüce, A. A., Çetin, F. E., Ayrancı, A., Akyol, Z., Soykasap Ö. A., Altuntaş, G., Demirörs, U., Karayazı, O., Bayrak, A., Özalp, S., 2023. 06 Şubat 2023 Pazarcık (Kahramanmaraş) Depremi (Mw 7,7) Saha Gözlemleri ve Değerlendirmeler. MTA Genel Müdürlüğü, Rapor No: 14138, 187 s., Ankara